Tietosuoja- ja evästeseloste

1. SoFine
SoFine Foods B.V. (jäljempänä: “SoFine”, “me”, “meidän”), jonka kotipaikka on Sperwerweg 9, 6374 AG Landgraaf, vastaa siitä, että henkilötietoja käsitellään, siten kuin tässä Tietosuoja- ja evästeselosteessa (jäljempänä: “Tietosuojaseloste”) on selostettu. Tätä Tietosuojaselostetta koskevat kysymykset voit esittää sähköpostitse osoitteeseen info@sofine.eu tai soittamalla numeroon 045 569 7940 tämän sivun alaosassa olevia yhteystietoja käyttäen.

2. Tämä Tietosuojaseloste
Tarkoituksemme on tämän Tietosuojaselosteen avulla selostaa, miten SoFine käsittelee henkilötietojasi (jäljempänä: “Henkilötiedot”). Tätä Tietosuojaselostetta sovelletaan, kun SoFine käsittelee Henkilötietojasi, esimerkiksi kun täytät yhteydenottolomakkeemme, teet sopimuksen kanssamme tai vierailet verkkosivustollamme www.sofine.eu (jäljempänä: “Verkkosivusto”).

Käyttämällä SoFinen palveluja hyväksyt samalla Tietosuojaselosteemme. Lue Tietosuojaseloste huolella läpi ennen kuin käytät palvelujamme. Voit lukea, ladata ja tulostaa Tietosuojaselosteen Verkkosivustoltamme.

3. Henkilötiedot, joita käsittelemme
Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, joiden avulla luonnollinen henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti. SoFine käsittelee Henkilötietojasi, kun käytät palvelujamme ja/tai kun annat meille itse tietojasi. Alla on lueteltu Henkilötiedot, joita käsittelemme:

Henkilötiedot Käyttötarkoitus
Nimi- ja yhteystiedot
(nimi, osoite, kotipaikka, puhelin, sähköposti)SukupuoliSyntymäaika
Pystyäksemme tekemään sopimuksen kanssasi ja pannaksemme sopimuksen täytäntöön;

Pystyäksemme lähettämään sinulle viestejä ja/tai uutiskirjeitä;

Pystyäksemme ottamaan sinuun yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, huomautettavaa tai valitus;

Pystyäksemme tiedottamaan sinulle palveluitamme ja tuotteitamme koskevista muutoksista;

Pystyäksemme käsittelemään pyyntösi;

Pystyäksemme käsittelemään työnhakusi

Maksutiedot (IBAN-numero, etukirjaimet ja sukunimi) Pystyäksemme suorittamaan maksut;

Voit periaatteessa aina itse valita, haluatko antaa meille Henkilötietojasi. Haluamme kuitenkin tähdentää, ettemme voi ilman Henkilötietojasi tehdä sopimusta kanssasi. Asiakaspalvelumme ei voi myöskään vastata joihinkin kysymyksiin ilman, että käsittelee ensin Henkilötietojasi.

4. Alaikäiset
Verkkosivustomme tarkoituksena ei ole kerätä alle 16-vuotiaita Verkkosivustolla vierailijoita koskevia Henkilötietoja, elleivät heidän vanhempansa tai huoltajansa ole antaneet siihen suostumustaan. Emme kuitenkaan pysty valvomaan, onko sivuston käyttäjä yli 16-vuotias. Suosittelemme siksi vanhempia osallistumaan lastensa verkkotoimintaan sen estämiseksi, ettei lapsia koskevia tietoja kerätä ilman vanhempien suostumusta. Jos olet sitä mieltä, että olemme ilman suostumusta keränneet alaikäistä koskevia henkilötietoja, ota meihin yhteyttä osoitteen info@sofine.eu kautta, niin poistamme tiedot.

5. Turvatoimet
SoFinella on käytössä tekniset ja organisatoriset turvatoimet, joilla suojaamme Henkilötietojasi erityisesti niiden katoamisen, manipuloinnin tai luvattoman käytön varalta. Mukautamme turvatoimenpiteitämme säännöllisesti. Haluamme kuitenkin tähdentää, että internetin välityksellä tapahtuvaan tiedonsiirtoon liittyy turvariski, minkä vuoksi emme voi taata täydellistä suojaa kolmansien osapuolten tietoihin pääsyä vastaan. Jos sinusta vaikuttaa siltä, että tietojasi ei ole suojattu riittävästi tai huomaat merkkejä väärinkäytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähetä viesti osoitteeseen info@sofine.eu.

6. Kuinka kauan säilytämme Henkilötietojasi
SoFine ei säilytä Henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista yllä mainittuja käyttötarkoituksia varten ja/tai täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme. Säilytämme Henkilötietojasi esimerkiksi niin kauan kuin asiakassuhde kestää, kunnes maksusitoumukset on täytetty ja/tai jatkuen siihen saakka, kun (lakisääteisten) säilytysaikoja koskevien määräysten mukaan on tarpeen.

7. Hyperlinkit
Verkkosivusto voi sisältää hyperlinkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. SoFine ei voi vaikuttaa näihin verkkosivustoihin. Suosittelemme, että tutustut kyseessä olevan verkkosivuston tarjoajan tietosuojaselosteeseen saadaksesi tarkempia tietoja Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta, oikeuksistasi ja mahdollisista asetuksista yksityisyytesi suojaamiseksi. Emme ole vastuussa ja/tai korvausvastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä tai tavasta, millä näiden verkkosivustojen tarjoajat käsittelevät Henkilötietojasi.

8. Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolien kanssa
SoFine jakaa Henkilötietojasi kolmansien osapuolien kanssa vain, mikäli olemme saaneet sinulta siihen suostumuksen tai mikäli Henkilötietojesi jakaminen kolmannen osapuolen kanssa on välttämätöntä i) sopimuksen täytäntöön panemiseksi; tai ii) lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi. Mikäli jaamme Henkilötietojasi kolmannen osapuolen kanssa, huolehdimme siitä, että olemme ennen Henkilötietojen jakamista sopineet (sopimusteitse) kyseessä olevan kolmannen osapuolen kanssa Henkilötietojen jakamisesta niin, että taataan sama Henkilötietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden taso. SoFine vastaa rekisterinpitäjänä edelleen käsittelystä. Tietoja ei käytetä ETA-alueen ulkopuolella.

9. Osapuolten oikeudet
Sinulla on sovellettavan tietosuojalainsäädännön perusteella seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus saada pääsy Henkilötietoihin, joita olemme sinulta ja/tai sinusta keränneet;
  • Sinulla on oikeus tietojesi oikaisuun tai täydentämiseen, mikäli ne ovat vääriä tai puutteellisia tai ne eivät ole oleellisia sitä käyttötarkoitusta varten, johon ne on kerätty;
  • Sinulla on oikeus vastustaa Henkilötietojen tietynlaista käsittelyä;
  • Sinulla on automaattiseen tietojenkäsittelyyn ja profilointiin liittyvät oikeudet;
  • Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle;
  • Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus pyytää Henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista;
  • Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus pyytää sinulta ja/tai sinusta keräämiemme Henkilötietojen poistamista;
  • Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus tietojen siirrettävyyteen. Se merkitsee sitä, että sinulla on oikeus saada tiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa;

Varmistaaksemme, että olet itse pyytänyt saada pääsyä henkilötietoihin, on sinun lähetettävä pyynnön mukana kopio henkilötodistuksestasi. Peitä kopiossa passikuvasi, koneellisesti luettava alue (passin alaosassa oleva numeroista koostuva alue), passinumerosi ja henkilötunnuksesi. Suojelet siten yksityisyyttäsi.

10. Pyynnöt, kysymykset, huomautukset ja valitukset
Mikäli haluat käyttää jotain yllä mainituista oikeuksistasi tai sinulla on tätä Tietosuojaselostetta koskevia kysymyksiä, huomautuksia ja/tai valituksia tai muuta asiaa, joka liittyy SoFinen tapaan käsitellä Henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta:

Sähköposti: info@sofine.eu
Puhelinnumero: 045 569 7940

SoFine pyrkii vastaamaan pyyntöösi, kysymykseesi, huomautukseesi ja/tai valitukseesi neljän viikon kuluessa. On mahdollista, ettet ole tyytyväinen tapaan, miten olemme ratkaisseet valituksesi tai miten käsittelemme Henkilötietojasi. Voit siinä tapauksessa ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen, jolle osoitat valituksesi.

11. Käytämme evästeitä tai muuta vastaavaa teknologiaa
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi selaimelle vieraillessasi ensimmäistä kertaa Verkkosivustollamme. SoFine käyttää vain teknisesti toiminnallisia evästeitä. Varmistamme niiden avulla, että Verkkosivusto toimii asianmukaisesti ja esimerkiksi muistaa tekemäsi asetusvalinnat. Näitä evästeitä käytetään myös parantamaan Verkkosivuston toimintaa sekä sivuston optimalisoimiseksi. Asennamme lisäksi evästeitä, jotka seuraavat selailukäyttäytymistäsi pystyäksemme tarjoamaan sinulle muokattua viestintää ja mainontaa. Kun ensikertaa vierailit Verkkosivustollamme, ilmoitimme sinulle näistä evästeistä ja pyysimme sinua sallimaan niiden käytön. Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia niin, ettei laite enää tallenna evästeitä. Voit myös poistaa kaikki laitteellesi aikaisemmin tallennetut tiedot selaimesi asetuksilla. Löydät selostuksen siitä osoitteesta: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

SoFine asentaa välttämättömiä, toiminnallisia, analyyttisiä ja markkinointiin tarkoitettuja evästeitä.

Välttämättömät evästeet: ne ovat evästeitä, joilla varmistetaan, että voit vierailla Verkkosivustolla ja käyttää tiettyjä Verkkosivuston toimintoja. Emme tarvitse näiden evästeiden asentamiseen suostumustasi.

Toiminnalliset evästeet: ne ovat evästeitä, joilla varmistetaan, että kun sinä Verkkosivustolla käydessäsi mukautat Verkkosivustoa asetusvalinnoillasi, esimerkiksi muuttamalla kieli- tai aluevalintoja, Verkkosivusto muistaa tekemäsi asetusvalinnat. Emme tarvitse näiden evästeiden asentamiseen suostumustasi.

Analyyttiset evästeet: ne ovat evästeitä, joita käytämme Verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi. Näiden evästeiden asentamiseen tarvitsemme periaatteessa suostumuksesi.

Markkinointievästeet: ne ovat evästeitä, joiden avulla voimme tarjota sinulle kohdennettua mainontaa. Saamme asentaa tällaisia evästeitä ainoastaan saatuamme sinulta siihen suostumuksen. Sellaisia evästeitä ovat esimerkiksi Google Adwords, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Dynamic Remarketing, Facebook Custom Audiences ja Facebook Pixels. Pystymme niiden avulla kohdentamaan mainontaa ja pitämään kulut alhaisena.

Näiden evästeiden avulla pystymme seuraamaan:
– mitä mainoksia olet jo nähnyt. Niin estämme sen, ettet näe liian usein samoja mainoksia;
– kuinka monet sivuston käyttäjät napsauttavat mainoksiamme;
– kuinka monet sivuston käyttäjät ostavat palvelujamme mainosta napsautettuaan. Se on tarpeellista mainosten tehokkuuden analysoimiseksi;
– oletko jo ostanut meiltä tietyn vakuutuksen tai palvelun. Et sen jälkeen näe enää tarpeettomia mainoksia.

Löydät lisätietoja siitä, mitä Google tekee tallennetuilla tiedoilla Googlen tietosuojaselosteesta (https://policies.google.com/privacy?hl=fi). Se saattaa muuttua säännöllisesti. Emme ole antaneet Googlelle suostumusta käyttää kerättyjä tietoja muita Googlen tarjoamia palveluita varten.

Löydät lisätietoja siitä, mitä Facebook (https://www.facebook.com/privacy/explanation) tekee tallennetuilla tiedoilla Facebookin tietosuojaselosteesta. Se saattaa muuttua säännöllisesti. Emme ole antaneet Facebookille suostumusta käyttää kerättyjä tietoja muita Facebookin tarjoamia palveluita varten.

Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön myös muuttamalla selainasetuksiasi. Jos haluat poistaa, kytkeä päälle ja/tai hallita tallennettuja evästeitä, voit tehdä sen selainasetuksiesi kautta. Vaikka et hyväksy evästeiden käyttöä, voivat mainoksemme silti tulla sinua netissä vastaan. Emme nimittäin käytä kaikissa mainoksissamme evästeitä. Evästeiden avulla meidän on kuitenkin mahdollista näyttää juuri sinulle merkityksellisiä mainoksia sen sijaan että ne olisivat sinulle turhia.

Muutokset
Voimme ajoittain muuttaa tätä Tietosuojaselostetta. Muutokset astuvat voimaan siitä hetkestä, kun ne on julkaistu Verkkosivustolla. Suosittelemme siksi, että tarkistat tämän Tietosuojaselosteen tiedot säännöllisesti. Tämä Tietosuojaseloste on viimeksi saatettu ajan tasalle 15. syyskuuta 2020.