Er gebeurt van alles bij SoFine en de meeste van die spannende ontwikkelingen vinden plaats in onze keukens. Hier zijn we namelijk non stop bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. We proberen nieuwe recepturen uit, nieuwe ingrediënten, nieuwe bereidingstechnieken en hiervoor halen we onze inspiratie van over de hele wereld. Onze drang naar innovatie in de wereld van plantaardig eten is niet onopgemerkt gebleven…

 

Met gepaste trots mogen we je vertellen dat we bij SoFine één van de winnaars zijn van de New Food Challenge! Misschien ken je de prijs niet, maar dit is een enorme erkenning voor het innovatieve werk dat we doen. De prijs is uitgereikt door de overheid om de ontwikkeling van nieuwe plantaardige producten te stimuleren, zodat jij straks nog meer te kiezen hebt. Het doel: meer nieuwe, gezonde en duurzame producten in het supermarktschap en daar werkt SoFine graag aan mee.

 

Nieuw, gezond én lekker

Bij SoFine is het onze missie om plantaardige producten te maken die vriendelijk zijn voor jouw gezondheid én voor onze planeet. Met vriendelijk doelen we ook op smaak, gemak en betaalbaarheid. In navolging van de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum is het stimuleren van plantaardig eten een steeds groter wordende prioriteit bij de overheid. Wil je mensen hiertoe verleiden, dan moet er wel wat te kiezen zijn…

 

Met het winnen van deze innovatie wedstrijd, gaan wij volop aan de slag met onze creatieve en culinaire uitspattingen. Hoe onze nieuwe plantaardige food innovatie er precies uit komt te zien, blijft nog heel even geheim. We houden je wel op de hoogte, beloofd! Intussen geniet je van onze ‘oude’ innovaties, zoals de gemakszakken waarmee je makkelijk en snel een gezonde plantaardige maaltijd op tafel zet of wat dacht je van de allereerste plantaardige visburger, de SoFish Burger?

 

Innoveer mee met #thefriendlyfood

We zitten bij SoFine boordevol nieuwe ideeën, maar we zijn ook benieuwd naar die van jou! Wat vind je van onze producten? Welke nieuwe producten zouden er moeten komen of hoe eet jij jouw plantaardige eiwitten het liefst? Uiteindelijk maken we onze producten niet voor onszelf, maar voor jou. Laat van je horen, gooi die hashtag #thefriendlyfood erin en doe mee met de vriendelijkste food community 🙂 !