Friendly voor je gezondheid

Met veel liefde ontwikkelen we producten die niet alleen erg lekker zijn, maar ook een serieuze bijdrage leveren aan jouw gezondheid. Hier lees je hoe we dat doen.

Lees meer

Friendly voor onze planeet

Minder CO2-uitstoot, minder broeikaseffect, minder dierenleed, meer biodiversiteit, minder antibiotica, meer drinkwater en minder boskap: het kan als je kiest voor plantaardig eten.

Lees meer

Friendly voor je zintuigen

Als echte Bourgondiërs willen we vooral dat onze plantaardige tofu producten, groenteburgers & vleesvervangers onweerstaanbaar lekker zijn. Daar zijn onze koks voortdurend mee bezig.

Lees meer

Friendly voor jou

Kies jij één keer per week, op alle werkdagen of altijd voor plantaardig? Dat beslis je natuurlijk helemaal zelf. Wij helpen je om deze keuze gemakkelijk én lekker te maken.

Lees meer

Friendly Friday

Met alles – ook met plantaardig eten – geldt dat alle kleine beetjes helpen. Als je één dag in de week kiest voor plantaardig, maakt dat al een enorm verschil. Wij zijn fan van Friendly Friday: elke vrijdag je weekend inluiden met lekker vegan eten. Dat is supervriendelijk voor jezelf en onze planeet.

Maak je vrijdag extra vriendelijk door eens te koken voor die eenzame buurman, de fiets te nemen in plaats van de auto of door jezelf te verwennen met een avondje helemaal niks. Laat die vrijdag maar komen!

Friendly Friday