SoTasty

Bij SoFine is het onze missie om duurzaam en gezond eten ook nog eens hartstikke lekker te maken. Ons team van idealistische lekkerbekken doet er alles aan om jou te verwennen met een keur aan kostelijke burgers, nuggets, schnitzels en curry’s. We nodigen je van harte uit om onze smaken allemaal lekker zelf te ontdekken.

 

Proef de hele wereld

SoFine is dol op onze planeet. Er groeien en bloeien hier zoveel verschillende smaken, die willen we het liefst allemaal in de onze producten verwerken! In de keukens van SoFine laten we ons inspireren door wereldse smaken. Die proef je bijvoorbeeld terug in onze Thaise groene curry, in de Asian spiced tofu, maar ook in onze boerenkoolburger gebaseerd op de Hollandse pot.

 

Variety is the spice of life

Onze koks krijgen niet genoeg van hun culinaire experimenten. Om inspiratie op de doen maken ze reizen, verslinden ze kookboeken en houden ze de laatste trends in kookland nauw in de gaten. Met de beste ontdekkingen ontwikkelen ze nieuwe groenteburgers, toffe tofu producten en vleesvervangers voor SoFine. Zo lanceert SoFine geregeld originele en creatieve producten zodat jij lekker plantaardig kunt blijven variëren: van gemarineerde tofu tot vegetarische kipspiesjes.

 

Test test…

Behalve inventief en kundig, zijn onze koks ontzettend kieskeurig. Het duurt soms een tijdje voordat ze zelf helemaal tevreden zijn. Daarna presenteren ze hun kookkunsten aan het SoFine-smaakpanel dat bestaat uit professionele proevers, maar ook uit de dames van marketing, de smulpapen van logistiek en natuurlijk onze eigen directeur. Pas als echt iedereen tevreden is, dan ligt de nieuwe creatie niet veel later voor je klaar in de supermarkt.

 

Ontdek al onze plantaardige variaties!