SoFriendly

We zijn sowieso trots op je! Jij bent je ervan bewust dat vaker kiezen voor plantaardig eten goed is voor je gezondheid en onze planeet. Met deze kennis en onze heerlijke tofu producten, groenteburgers & vleesvervangers wordt het makkelijker om een betere keuze te maken. Maar hoe vaak ‘moet’ je dan kiezen voor plantaardig? Goed nieuws: dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Wij willen je alleen maar helpen met het uitvoeren van je goede voornemens.

Eén keer per week

Vier je vrijdag met Friendly Friday

Alle beetjes helpen. Kies je één keer per week om lekker te variëren met de vegan producten van SoFine, dan maak je al een enorm verschil. Dat kan natuurlijk op elke dag van de week, maar wij vinden zelf de vrijdag een perfecte dag hiervoor. Op Friendly Friday luid je je weekend in op de meest vriendelijke manier: heerlijk, gezond en vol variatie.

Vijf keer per week

Doordeweeks maar niet alledaags

Mag het voor jou flink wat plantaardiger, dan kun je er ook voor kiezen om tijdens je werkweek voor plantaardig eten te kiezen. Met onze vriendelijke recepten ben je altijd binnen een half uur klaar met koken en staat er snel een verantwoorde en gezonde maaltijd op tafel. Zo is vaker kiezen voor plantaardig wel heel verleidelijk.

Alle dagen van de week

Permanent plantaardig

Jij hebt de smaak goed te pakken! Helemaal overtuigd door de kracht van plantaardige voeding, is eten voor jou elke dag een feest vol variatie. De gezonde vegetarische producten van SoFine bieden een lekkere en gemakkelijke aanvulling op een dieet van noten, zaden, granen, peulvruchten en groenten.

Wij doen elke dag ons best om het voor jou zo makkelijk en betaalbaar mogelijk te maken om voor plantaardig eten te kiezen. Hoe vaak je nou kiest voor jouw gezondheid, onze planeet of jouw smaak (of alledrie) is eigenlijk niet belangrijk. Als je er maar voor kiest! Samen met SoFine eet jij de wereld elke keer weer een stukje mooier.